SOOOOOL!

Bliver børn født ud af brysterne?

Der skete simpelthen det sjoveste i dag! Jeg har frygtet at skulle rode mig ud i “bien og blomsten”-samtalen, men det her var da næsten lige så slemt!
Vi sidder og spiser og taler om, at den ene skal have revet to tænder ud, og han har netop også slået sin arm, så samtalen handler lidt om ting der gør ondt. Han siger så, at alle piger på et tidspunkt bliver syet. Jeg ser lidt undrende på ham, og han siger “ja i hvert fald når man har fået børn”. Jeg tænker at det vel ikke er alle som ligefrem (pardon my french) sprækker down there, og undrer mig over hvor han overhovedet har viden om dette fra.
“Ja man skal jo syes sammen efter barnet er kommet ud fra maven!” (Altså kejsersnit), udbryder den 10-årige dreng.
“Jamen det er da langt fra alle børn, som bliver født på den måde!” forklarer jeg. De kigger meget undrende på mig: “hvad?! Hvor skulle de ellers komme ud?”
Jeg forfærdes da jeg indser hvilket emne jeg bevæger mig ind på, og nægter at sige mere, efter at have sagt at det må de tale med deres mor om.
“Sig det nu Laura! Er det ud af ryggen? Benet? BRYSTERNE?!!!”

Jeg havde det bedste grin over denne samtale, samt to stakkels børn som bare ville vide hvordan børn bliver født.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOOOOOL!