De små sejre

SOOOOOL!

selvbruner

 

I kan måske huske, at jeg i nogle tidligere indlæg beklagede mig over hvor længe siden det er, jeg har taget sol, samt hvor dyrt det er her. Men nu klager jeg ej mere!

Her i landet kan man ikke bare gå ind i et solcenter, putte penge i, og tage sol (eller, det er vist nok muligt, det er bare virkelig, virkelig dyrt). Derimod kan man købe medlemsskab – der er lidt forskellige at vælge imellem, alt efter hvor god en sol man ønsker at have mulighed for at bruge. Det gode koster ca. $70 – knap 400 kr. – om måneden. Så hvis man tager sol rimelig ofte, er det jo bestemt ikke dyrt, tværtimod. Herudover kommer der $20 – lidt over 100 kr. – i oprettelse. Det der har afholdt mig fra at ‘melde mig ind’, er at jeg ikke ved om jeg bliver ved denne familie.

Men jeg tænkte, at hvis jeg skulle vente (på det tidspunkt) 2 uger med at beslutte om jeg ville i rematch, samt vente op til 2 uger på at finde en familie, ja så kunne jeg jo lige så godt se på det.

Jeg googlede og googlede, og fandt så frem til en solcenter som ligger nær mig (det ligger ca. 4,5 mil væk, hvilket svarer til knap 7,5 km., men herover er det tæt, haha!). Jeg kørte en tur derhen for at høre om priserne i lige netop dette center. Jeg fortæller hende at det er helt anderledes i DK (her er alle centre fx. også bemandede, og de gør solen ren for dig – og der ligger et rent håndklæde samt sådan nogle mega-grimme briller man kan tage på imens), så hun måtte meget gerne forklare det hele.
Hun fortæller så, at der er et rimelig vildt tilbud, som startede netop denne dag, hvor jeg:
1: ikke skulle betale de $20 i oprettelse og 2: får første måned gratis (altså maj. Det ville være stenern at få april og de hvad, 8 dage der var tilbage). Så d. 30. trækker de, jeg tror det var omkring $18 men er ikke sikker, og næste 1. trækker de $7,5 – det koster det nemlig at sætte abonnementet i bero. Dvs. at det er i bero i juni, da jeg ikke ved om jeg stadig er her. Og derefter bliver det sagt op automatisk. Men de har centre over hele landet, så hvis jeg ender nær et igen, kan jeg selvfølgelig bare fortsætte. Så jeg har altså fået 1,25 måneders sol for $25,5 – og normalt vil det, ink. oprettelse, løbe op på ca. $108, altså har jeg sparet $82,5, hvilket svarer til ca. 460 kr.! Juhuuu! Føler mig som den vilde kuponjæger (det der program på TLC om de crazy damer, som leder efter rabatkuponer hele dagen).

Nå, men det ville jeg bare lige dele med jer!

Hamarosan találkozunk (Ungarnsk denne gang, LOL)

Ps. Jeg ved godt, at solarie ikke er sundt for dig. Og at jeg burde lade være. Og at jeg i stedet burde bruge selvbruner (NOT gonna happen), spraytan (også pænt nej tak) eller bare acceptere at jeg er en bleg dansker (ville ønske det ville ske, men nej, don’t hold your breath, lol)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De små sejre