Første måned: gennemført!

Gaskammer, skydebane, byture og sårn’

Halløj

Så er det lørdag, og jeg nyder en forlænget weekend – herligt!

I denne uge har højdepunktet klart været da vi onsdag var i gaskammer (okay, det hedder det ikke, og det må vi heller ikke kalde det, men jeg kan simpelthen ikke huske hvad det hedder. nå.). Vi har i løbet af ugen modtaget undervisning omkring forskellige gasarter, deres virkning og andet relevant gøgl. Vi har også øvet os i at tage masken korrekt på inden for x antal sekunder (9 sek: masken skal sidde der – ellers er du DØD!)

Onsdag kom dagen hvor det hele skulle prøves af – og det var hjernefedt! Først gik vi sammen med vores gruppe i gaskammeret, hvor vi da vi kom ind skulle skynde os at tage masken på men vi i vildskab råbte “GAAAAAAS!” Efter lidt tid skulle masken af, og jeg følte jeg havde spist 10 chilier og gnedet saften direkte ind i mine øjne, men det var fedt! Da alle grupper havde været igennem, fik dem der havde lyst mulighed for at prøve igen uden maske på – og for satan, de havde givet den gas med gassen derinde (HA HA – fik i den?) Den var i hvert fals kodylt kraftig, og der gik ikke længe før de fleste af os løb ud og kastede os til jorden, mens vi hostede og harkede som en anden 95-årig kæderyger – men der var fandme nogle seje imellem, som var inde i et kvarter eller sådan noget. Respekt!

Den følgende nat vågner jeg i vild panik – lyset er blevet tændt, og pigerne render rundt i vildskab. Jeg fatter brik, indtil det i min “jeg-er-lige-vågnet-og-fatter-ingenting-og-er-i-øvrigt-maks-forvirret”-tilstand går op for mig, at brandalarmen er sat i gang. Det er imidlertid efter jeg i min forvirring er overbevist om, at der er gasangreb – så jeg begynder at lede efter min gasmaske og fatter overhovedet ikke, at jeg skal tage tøj på, så jeg undgår at løbe udenfor i mine underbukser og ikke andet. Nå, jeg vågner lidt op, og vi løber udenfor – og jeg har nået at få en t-shirt på. Hurra for mig, lol. Det viste sig så, at det var en fejl, og at der ikke var nogle af de overordnede som vidste, at alarmen havde været tændt, så vi stod og flagrede udenfor i lidt tid, før vi fik besked på at smutte i seng igen. Ja, så deeeeeet ….

Torsdag var vi på skydebane, og det var fucking fedt. Skydning er klart min favoritting ud af alle ting vi laver, så en hel dag i skydningens tegn kunne jo ikke blive bedre – og jeg skød udemærket, så det var jo bare dobbelt op på win!

Torsdag aften var vi en del som tog i byen. Pisse fed tur, pisse fede mennesker, pisse fed aften i det hele taget.

Fredag: FRIIIIII

Det har sgu været en fab uge, det må jeg sige

roger over and out herfra

hæ hæ

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første måned: gennemført!