Nuværende situation

Weekly recap # 3

sååååååå gik en uge mere!

Mandag: var jeg på social security-kontoret med min host-mom, da jeg skal have et social security-mummer, så jeg kan få en bankkonto og tage mit Virginia-kørekort (i know, det er lidt lol). Om aftenen havde vi møde med vores LCC (vejleder/kontaktperson). Jeg havde i forvejen fortalt min LCC hvordan jeg har det, men bad hende om ikke at nævne det på mødet, da jeg havde brug for mere tid til at finde ud af præcis hvad jeg ville sige.

Tirsdag: mødtes jeg om dagen med en fransk au pair, som bor 2 minutter væk. Vi var en hurtig tur på Starbucks, da hun kun havde en time. Hun har faktisk også været i rematch!
Om aftenen var jeg en hurtig tur forbi Bettina, hvor hende, Lissi og jeg hyggede lidt i en times tid.

Onsdag: sås jeg med en tysk pige, Eva, til frokost. Sås med Anna om aftenen til en hyggesnak omkring hvordan jeg liiige får taget den snak med min host mom.

Torsdag: Kan virkelig ikke huske hvad jeg lavede. Har endda tjekket beskeder efter men kan ikke finde nogle spor, haha!

Fredag: Det ene barn havde en kort dag på skolen og var tidligt hjemme. Så jeg var babysitter. Der kom gæster om aftenen – et vennepar med 3 børn. Jeg var on duty så havde pludselig 6 børn at holde styr på. Som om 3 ikke er nok – det ville i øvrigt også have været skønt hvis jeg var blevet spurgt om hvordan jeg havde det med det inden. Hele denne dag må jeg lige få skrevet om i sit eget indlæg. puha.

Lørdag: babysittede hele dagen. det var virkelig en rigtig øv-dag, som jeg nok også må skrive om i sit eget indlæg.

Søndag: havde jeg fri! Jeg brugte dagen sammen med 4 danskere: Jeg blev hentet af Jakob, som kørte mig hen til Lise, hvor vi mødtes med hende og hendes veninde fra Danmark, som er på besøg. Så tog vi på noget der hedder ihop og står for international house of pancakes. Her spiste vi lææææækker brunch (se billedet!)brunch ihop. Derefter tog vi til et shoppingcenter jeg har glemt navnet på, hvor jeg har købt nogle mega lækre Nike-sko! uuuuuh! De er SÅ fine, og fortjener sit helt eget indlæg!
Derefter lejede vi film (kun $1 for et døgn! crazy! De har sådan nogle ‘bokse’ man kan leje dem i. Mega smart!), og dem så vi i Lises hjemmebio. Vi så Wolf of Wallstreet og White House Down. Den ene varede 3 timer og den anden 2, så det må være film nok! Så det var en super hyggelig dag!

 

Nå, sorry for et rimelig ikke-fyldestgørende indlæg. En kort opsummering af nuværende situation kan læses lige her !

hoi hoi

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nuværende situation