Allerede en måned!

RASERIANFALD!!!!!

Nej, det er ikke et af børnene som har et raserianfald – det er mig!!!

Når jeg bliver rigtig, rigtig, rigtig vred, blandet med en følelse af at være magtesløs, så sker det tit at jeg tuder af raseri. Og det er det der sker lige nu. Jeg har ikke været i nærheden af så vred i meget, meget lang tid. Og måske vil de fleste mene jeg overreagerer. Her er hvad der er sket:

Jeg har fri i dag, så har gjort nogle indkøb samt været ude og kigge lidt på butikker. På vej hjem fra Tysons Corner, som ligger 10 minutter væk, ender jeg i en bane hvor man skal dreje – det har hverken min GPS eller nogle som helst skilte dog informeret mig om. Den tur på 10 minutter ender med at tage en time, så da jeg endelig kommer hjem er jeg ikke i det bedste humør. På vej hjem får jeg en sms fra host moren, som spørger hvor stikket til x-boks-en er gemt henne, og jeg svarer et kvarter efter. Da jeg kommer hjem fortæller moren, at drengene kunne høre en sms-lyd fra mit værelse, og derfor troede jeg havde glemt min telefon så jeg ikke kunne fortælle hvor stikket var gemt – og derfor er de gået ind på mit værelse. Lyden skyldes at mine danske og amerikanske iPhones er logget på samme iCloud-konto, derfor får jeg beskeder på begge telefoner. Hun fortæller at da de var på mit værelse spiste de nogle af mine saltstænger. Herregud, tænker jeg – jeg har sikkert glemt at fjerne posen så den har ligget fremme. Normalt har jeg nemlig guf liggende i en bøtte på øverste hylde inde i mit walk-in. Jeg ser så, at de fandme har taget min snavsetøjskurv ind i skabet, taget min taburet og puttet den ned i for at stille sig på den – og på den måde få fat i slikbøtten. Den fandt jeg nemlig ved siden af – på gulvet, med saltstangsposen åben! Jeg ligger herefter mærke til, at min dyne ligger lidt rodet i sengen, hvilket er underligt da jeg reder seng hver morgen. Det er så fordi de har rodet efter min danske iPhone, og den har de så fundet, for den finder jeg på gulvet inde i mit walk-in!!! Åååååårh hvor er det fucking respektløst!! Jeg har sagt SÅ mange gange at de skal holde sig væk fra mit værelse – seriøst mange gange! Se bare dette indlæg!

I det samme kommer den store dreng så ind på mit værelse, og den store træningsbold som åbenbart også er havnet på mit værelse (den har de sikkert ville bruge som ‘stol’ til at få slikket ned med først) er jeg i gang med at smide ud fra værelset. Jeg spørger ham hvordan den er havnet på mit værelse, og det siger han at det aner han ikke. Jeg går så hen til tvillingerne og spørger hvem af dem der har spist mit slik. Den ene benægter (!!!!) og bliver nærmest sur over, at jeg spørger! Den søde af tvillingerne indrømmer da jeg spørger ham direkte og siger, at han har spist af det, men at det ikke kun var ham. Jeg forklarer dem at de for sidste gang skal holde sig VÆK fra mit værelse, og til det svarer den store, at det ikke er MIT værelse, det er HANS værelse fordi det er deres hus.

Jeg har aldrig aldrig aldrig været så rasende!!! Ååååårh hvor er de pisse provokerende!! Jeg ved godt det for de fleste virker som om jeg overreagerer, men det her, det var bare dråben der fik hele lortet til at flyde over. Jeg er SÅ TRÆT af at være i denne familie, jeg er SÅ TRÆT af de børn, jeg er SÅ SKIDE TRÆT af at ikke engang moren kan forstå jeg bliver sur!

TRÆT

Edit: har netop nu kigget på min telefon – og har lige opdaget, at den er PÅ FUCKING LYDLØS!!!!!!!!!!! Var lige begyndt at falde lidt ned, men kan da love for mit pis er i kog igen. Så de har ikke haft en skid undskyldning for at komme ind i første omgang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Allerede en måned!