Danskere i VA!

PRIVATLIV, TAK!

ljahbvljhba æjlauyeb ipajby lkjlsalksjk !!!

lige et lille surt opstød herfra

I dag kl 9 om morgenen kommer en af børnene ind på mit værelse uden at banke på eller noget – altid noget jeg havde en masse tøj på, da mit værelse er mega koldt – på trods af jeg har fortalt dem, at når min dør er lukket er der ingen adgang. Jeg fortæller ham at jeg har hårfarve i håret, og skal ud og vaske det ud lige om lidt. På badeværelset da jeg skal til at tage tøjet af sniger han døren op! Jeg siger at jeg skal i bad, og at han skal gå ud. Da jeg står i badet kommer han ind igen! ååååårh!!! Jeg fortæller ham at nu skal han altså UD og lukke døren!

Da jeg kommer ind på mit værelse har han kraftstejlme åbnet min computer og sidder og hører et eller andet på Youtube! årh hvor er mit privatliv?!?!?!?! Det skal siges at det altså ikke er nogen lille dreng – han er 8!

Det værste er, at døren til badeværelset ikke kan låses, og toilettet er for langt fra døren til, at man kan holde den. Og det ligger lige ved deres legerum hvor de spiller Wii og X-box. Er bestemt ikke tryg ved at bruge toilettet når de er der!

Jeg går snart ud af mit gode skind

surt opstød over and out

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Danskere i VA!