Mødet med min host family!

Danskere i VA!

Howdy!

Som lovet et indlæg om første (og tiltrængte!) sociale, jeg har foretaget mig her i US.
Sagen er den, at jeg på au pair skolen skrev på en facebookside ved navn “Danske au pairs i USA” eller sådan noget, for at høre, om der skulle gemme sig nogle i mit område. Og det gjorde der! Hurtigt efter jeg skrev på siden var jeg i kontakt med en vennegruppe på 4 tøser, som var så søde at tilbyde at vise mig lidt rundt og ‘tage sig lidt af mig’. Så i går, onsdag, blev jeg hentet af en af damerne, Lise (MEGA pænt af hende! Jeg er stadig en mongollos til at finde rundt, da jeg ikke har hverken et kort eller en GPS, og kun har kørt 20 min for mig selv), og vi kørte over til Maja. Derfra var vi alle i hendes bil på vej til metroen, som vi tog til DC, hvor vi mødtes med Julie. Den sidste pige, Camilla, kunne desværre ikke komme med. Hende må jeg have til gode at møde!

Så jeg fik talt dansk (meget underligt i starten, havde næsten allerede glemt det, hahaha!), samt set lidt af DC og bare hygget med pigerne. De er simpelthen så søde! Jeg er sgu fan. Virkelig imødekommende og bare rigtig søde.

I dag blev jeg igen hentet (igen – så pænt af dem!). I dag var det Maja som kom forbi efter mig, og vi kørte hen til Lise, hvor Julie også kom hen. Så lavede vi lækker, lækker brunch. Mmmmmh! Så det var super hyggeligt.

Derefter skulle Maja hjem og passe en af hendes børn, så Julie, Lise og jeg kørte til det nærmeste solcenter. Ingen af os har været i et solcenter i USA før, og det er vildt underligt. De er bemandede og mega dyre. NÅ!

Her kan man også godt bare betale for en enkelt gang, men det er mega dyrt. Til gengæld kan man betale for en måneds ubegrænset sol, hvilket er mere fair priser. Jeg Skal lige se, om der er nogle solcentre tættere på, og så tror jeg jeg hapser sådan en måned der.

Har også fået vildt uren hud af at være her, hvilket åbenbart er ret normalt for os danskere når vi kommer herover. Og solen hjælper på det.

Og så savner jeg bare at være bruuuun. Nå men det ser jeg på.

I hvert fald tog ingen af os sol i dag, og da vi havde kigget lidt smuttede vi til bilerne, hvor vi sagde farvel til Julie som bor lidt væk. Så kørte Lise mig hjem (!!!). Skal herre meget have købt en GPS!

Så det var dagen i dag. I morgen regner jeg med, at jeg vil køre en tur i Tyson’s Corner, som er et ret lækkert og ret stort shoppingcenter. Der er nogle ting som hårfarve, bøjler og GPS, som jeg gerne vil have købt.

Så ja, i dag og i går har været dejlige dage – det har i hvert fald været rart og meget tiltrængt at møde nogle mennesker!

sesssssssssssss

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mødet med min host family!