En ny blog

Så er der ikke længe til …

sove

Så blev det sørme fredag, og klokken er lige over halv 11. Der er nu kun 3 dage til jeg skal afsted (2, hvis jeg tager derop søndag og overnatter, hvilket jeg virkelig overvejer da jeg for alt i verden ikke vil komme for sent –  og offentlig transport er bare ikke til at stole på..) Jeg har ladet mig fortælle, at morgenerne i Forsvaret ser nogenlunde sådan ud: op kl. umenneskeligt tidligt (5:30), rengøring i omkring halvanden time, og så morgenmad inden man skal stå klar kl. 7:30 eller 8:00 eller sådan noget. Rengøring i halvanden time? Hver morgen? Ja bevares, nok er jeg ikke født med en støvkost i hånden, så er nok ikke lynet til det dersens rengøring, men synes da lige det er at spænde buen.. Anyways, grundet det tidlige godmorgen har jeg set mig nødsaget til at vende min døgnrytme lidt, som pt. ser nogenlunde således ud: falde i søvn ved 3-4-tiden og stå op omkring kl 14. Tror ikke, sergenterne vil være glade mænd hvis jeg fortsætter sådan (tror i øvrigt også jeg ville få sparket ret hurtigt, men det er så en anden sag). Så jeg har i dag sat ur til kl 10 (og kl. 7, 8, og 9, men det var bare lige tidligt nok, ikke? Sov trods alt først kl 3…). Forhåbentlig falder jeg i aften tidligt i søvn som en anden artig spejder dagen før juleaften, og sover sødt indtil kl 6 eller 7 i morgen, hvor det hedder op lille Hans.
Nå. Nok om min nattesøvn.

g. i. jane

I dag skal jeg hen og træne – det er ret underligt at tænke på, at det bliver en af de sidste gange træning i mit elskede fitness dk. Ja, meldt ud, det er jeg fra næste måned. Jeg tror ikke lige, jeg når jeg i weekenden kommer hjem og mest af alt minder om en sur karklud der har fået tæsk med at boldtræ, på magisk vis finder overskud frem til at hoppe på jernhesten og tage i fitness. A girl’s gotta be realistic, right? Plus plus plus: det er 300 kr lige ned i foret hver måned! (Eller, det er det jo så ikke helt, vel – det er 300 kr der ikke forsvinder ud af foret, vel. nå.)

Det var vist alt herfra – roger over and out (eller hvad de nu siger derinde i militær-land)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ny blog